NETTRÆLASTEN A/S

Hos Nettrælasten® sætter vi en ære i at springe så mange led over så muligt.

Ved at købe byggematerialer ind over det meste af verden sparer vi kunden for at skulle betale avance til grossisten og mellemled, derudover køber vi ind i meget store mængder og det er også med til at presse prisen ned. Vi klarer alt fra indkøb og pakning til fragt ud til kunden.

Det er dyrt at drive en trælast med mange ansatte, men internettet arbejder for os døgnet rundt, så når vi møder op om morgenen er aftenens/nattens forespørgsler klar til at blive lavet til tilbud og mailet til dig.

Hos Nettrælasten® sætter vi også en ære i udregne tilbud med alt inkluderet, så hvis man f.eks er ved at skifte sit gamle tag ud, så skal man ikke ud og købe ekstra ting inde midt i projektet.

Vi arbejder konstant på at finde nye produkter og leverandører som er klar til det danske marked. Vi har kontakter rundt i hele verden, så hvis en af vore faste leverandører skulle svigte, så har vi altid et alternativ. God logistik og benhårde forhandlinger er med til at give både Nettrælasten og vore kunder en reel gevinst på indkøbet af byggematerialer.

Vi vil være billige med kvalitetsbyggematerialer og vil til enhver tid sørge for at vi og kunden får de bedste priser.

Da vi umuligt kan have alt på hjemmesiden, vil der givetvis være mange ting som du ikke kan finde på vores hjemmeside, det er ikke ensbetydende med at vi ikke har det du står og mangler. Vores hjemmeside er også under konstant udvikling, så kig ind en anden dag.

Nettrælasten® er selvfølgelig medlem af trælasthandlerunionen TUN.

Hvis du ønsker et tilbud eller professionel vejledning, så kontakt en fra nedenstående salgsteam.

Comments are closed.